Jag har gjort idag ! ;)

Morgonen börja med att mamma väckte mig och frågade om jag skulle följa med till stuga men jag sa nej och somna om igen ^^  Sen kom Johanna och väckte mig och sa din mamma ska till stugan , ja jag vet, kan vi inte följa med sa johanna då ! Jaha tänkte jag och sa men då måste vi gå och säga till henne att vi ska med :D Vi följde med till stugan och vi sola Bada och lekte med love och benji ( Benjamin ) sen sola vi igen men vi somna i sol stolarna ^^ sen skulle vi hem!
sen när vi kom hem så gick vi till johanna och då såg vi Lelle Emrik Och Anton :D vi frågade om dom ville vara med oss och det ville dom så vi gick ner till vattnet och kännde om det va varmt det va så där ! men jag gick ut till magen dom andra doppa sig! det va varmare i stugan :) Sen skulle johanna hem så då gick jag och lelle till henne va där ett tagP Sen skulle jag hem och äta och jag åt och vila lite sen gick jag till lelle hon hade inte äte än så då gick vi om kring sen att vi oss vid datorn vi datorn och kolla på bloggar =) sen medans hon åt så kolla jag på BDB,  ett tag medans hon satt och åt så satt jag och kolla på när dom kunde gör en rosett av sitt hår sen ville Lelle se då kolla vi på den igen, Sen hjälpte hon mig att skaffen en Blogg :D Sen då kom sanna efter ett tag! Sen då gick vi och kände på Vattnet :D det va kallare i vattnet Brrr! Sen kom johanna, sen gick lelle hem och då kickade vi fotboll hemma hos sanna och ida :D sen skulle jag hem och duscha!


JaJa årka inte skriva något mer
Kram / Emma


Välkommen till min nya blogg!

Hej nu har Jag skaffat en blogg :D Ha en till Men det är bloggspace ! Ja nu kan ni titta här om ni vill veta vad jag har gjort i dag ! :D

RSS 2.0